Jag vill bjuda er på ett fantastiskt recept på tillbehör som jag går tillbaka till många gånger. Hoppas ni gillar det lika mycket som jag. Ingredienser• 500 g potatis, i mindre bitar• 200 g gröna bönor, ansade• 250 g körsbärstomater, halverade• 1 gul lök, tunt skivad• 4–6 sardellfiléer, finhackade• 1 msk färsk salvia, hackad (eller 1 tsk torkad)• 2 msk olivolja• Salt och svartpeppar Instruktioner1. Koka potatis och bönor: Koka potatis i saltat vatten i 10 minuter. Lägg i bönorna och koka 3–4 minuter till. Häll av vattnet.2. Stek lök och salvia: Värm olivolja i en stekpanna. Stek löken med salvian tills löken mjuknar.3. Tillsätt sardeller och tomater: Rör ner sardeller och tomater. Stek tills tomaterna mjuknar lite.4. Blanda allt: Tillsätt potatis och bönor i pannan. Smaka av med salt och peppar, och rör om.5. Servera: Lägg upp och toppa med en skvätt olivolja och lite extra peppar om du vill. Servera detta som jag gjorde med stekt biff eller egentligen vad som helst för det så gott :) KRAM