Jag har inte varit så bra på uppdatera här. Livet har som sagt hänt! om 2 veckor flyttar vi och studion är mer bokad än någonsin. har även haft boksläpp vilket jag vill berätta mer om i ett annat inlägg. Men nu fokus på mat. jag vill inspirera med några goda rätter jag ätit på sista tiden. 1. Att gratinera en brie och servera med ens favorit grönsaker och annat är otroligt gott. Vi lagade detta till lunch i studion och gissa om jag kände mig som en fransyska på långlunch. Vi serverade den gratinerade brien med kokt potatis, rapsskot, kronärtskock, tomat, sparris och baguette. 2.Citronspagetti. tröttnar aldrig det är så fantastiskt gott. Lagade detta på en spontan pop up vi hade förra helgen. stek ur lök, vitlök och salvia i olivolja, addera en liten skvätt mjöl, mjölk. addera mängder med citronzest och juice. avsluta med creme fraiche och en stor mängd parmesan :) serverade grönsallad med kaprisdressing och kanderade valnötter (recept finns i nya boken ) 3. Hoisinbakad regnbåge. jag är inte mycket för lax av många anledningar om det inte skulle vara vildlax. Däremot älskar jag regnbåge och röding. Ett mycket enkelt recept att tillbaka fisken på är att täcka med hoisinsås, salt och peppar. Sedan baka på 200 g i ca 4-6 min. Det blir så gott. Servera med tex kall nudelsallad. 4. En sen frukost/tidig lunch jag inte kan leva utan. Mjukt stekt omelett som är lite finnig i mitten. lätt stekta grönsaker (viktigt med gröna bönor) örter, salladsost och surdegsbrö. Så enkelt så gott! 5. Craveat detta i veckor och äntligen blev det av. spaghetti i citron, smör och parmesan med kyckling schnitzel. Oerhört gott!