Jag minns stark att jag som barn kunde sitta och rosta macka efter macka, bre på en orimlig mängd smör och titta på medans smöret var till hälften smält och resten fortfarande i sin fasta form. Det var där den peakade i godhet, inte en sekund för tidigt eller för sent. Otroligt hur jag som barn kunde njuta av mat på ett sätt som är svår för mig att beskriva, men man kan få en aning i hur heligt jag åt min rostisar. Jag är fortfarande en stark förespråkare för mackor under dygnets alla tider. Nu vet jag inte om ni skulle tycka att wraps faller under kategorin macka men det kan jag tycka, bröd med någon form av innehåll = Macka. En stor favorit är till exempel ceasarsallad i tortillabröd. Krämigt, klibbigt, krispigt, salt och sötma. Jag gjorde mig en smörgås till lunch häromdagen som jag tycker ni borde testa. Passande till brunch, lunch eller frukost.En god smörgåsJag rostade mig tjocka skivor rågsurdegsbröd, bredde på generöst med smör och la på mozzarella medans brödet fortfarande va rykande varm. Toppade sedan med:TomatGurkaJordgubbar ParmesanBalsamico Flingsalt Chilliflakes Olivolja Så enkelt och så gott. Mycket trevligt var det :)Kram, Marion <3