Det känns helt otroligt att äntligen få skriva det här. Studio Marion får ett syskon – StudioCanteen. När jag tänker på var allt började blir jag nästan lite rörd. Studio Marion startade jag när min äldsta dotter bara var några månader gammal. Det var en tid då jag fortfarande ville laga mat och jobba med det jag älskar, men jag var inte kapabel att driva en krog på det sättet jag gjort tidigare. Jag behövde något annat, något som passade mitt liv just då. Studio Marion blev min lösning. Ett kreativt kök för event och catering, där jag fick uttrycka mig på mitt sätt. Det växte, långsamt men stadigt – och blev så mycket större än jag kunnat ana. Och nu har den resan lett mig hit: till att öppna ett matcafé. StudioCanteen blir en del av Studio Marion – som en ny gren under samma paraply. Ett café och en dagsverksamhet med fokus på god mat, fika, lunch och brunch. Vi gör allt inhouse: färsk pasta, bakverk, hjärtliga rätter och en alkoholfri dryckesmeny som jag själv tagit fram. Det känns så fint att få skapa en plats där allt är gjort från hjärtat. Vi kommer ha öppet måndag–lördag, 10–17, och på lördagsförmiddagarna serverar vi brunch. Och något som känns extra stort för mig,Jag gör det här helt på egen hand. Ingen investerare. Inget kapital utifrån. Bara envishet, vilja och massor av arbete. Jag vet inte om det är något man “ska” prata om, men för mig betyder det mycket. Att få skapa detta utan att kompromissa, att få bestämma riktningen helt själv – det är jag väldigt stolt över.följ oss gärna på @studiocanteen Instagram hoppas att vi ses där <3