När jag startade studion drömde jag om att få kombinera mat och konst som uttryck. Att jag gör det idag och att det är exakt det mina kunder efterfrågar gör mig lyckligare än någonsin. Redan under Garba-tiden jobbade jag med allt kreativt som inredning, menyer osv. Jag har ingen utbildning i det utan har bara ett genuint intresse för det vackra och goda. Redan på gymnasiet fick jag komplimanger för mina upplägg och dukningar. Jag tror att jag på något sätt har följt vägen hit sedan dess. Jag drivs starkt av att få uttrycka mig konstnärligt och har länge drömt om att plugga vidare på till exempel Konstfack. Vem vet om dagen kanske kommer? Men en sak jag insett på senare tid är att min sjuka blyghet har börjat lägga sig och att jag vågat börja visa mer av mig själv och vad jag skapar som jag också fått så fantastiskt fin respons på. Tack för det! Jag får ofta frågan om jag kan ge tips på hur man ska tänka eller göra med upplägg och liknande, och mycket av det kommer att komma i boken. Men ett tips är att testa själv och hitta sitt helt eget uttryck. I veckan hade jag ett event på C-Fhill konstgalleri där jag fick göra just detta – hitta mitt eget uttryck. Helt fria tyglar att skapa. Kram, Marion