Idag var jag och min lilla familj ute hos Skilleby trädgård som drivs av Frida & Martin. En helt otrolig plats där det odlas biodynamiska grönsaker och föder upp glada får & ankor. Vi åt middag lagad av ingen mindre än Jacob Ker Lamb. En kock jag verkligen beundrar, han lagar mat med råvaran i fokus, det är enkel god mat med extremt hög nivå. En ren chansning i hur det skulle gå med både hund och barn på en middag som börjar 18.00, rätt sent för oss då våran dotter Awa ofta sommar kring 20.30 och vi nu var 45 minuter hemifrån. Men det gick hur bra som helst. Först och främst fanns det så mycket härligt att göra där ute, leka med små kycklingar, lamm eller bara ränna runt och kika på allt vackert. Dom hade över förberett så fint med små pyssel Awa kunde sitta med under middagen. Vi gick direkt efter att middagen var över, och sedan somnade Awa efter 2 min i bilen. Kocken Jacob var tidigare kökschef på Ett Hem och innan det Café Nizza. Jag har verkligen saknat hans matlagning, så kvällen blev verkligen speciell med fint sällskap från andra sociala gäster och det fantastiska maten. Råvarorna på Skilleby lyfter alla rätter på ett sätt och gör mig så lycklig. Jag drömmer om att en dag kunna bo längre ut på landet med mina egna kycklingar & grönsaker. Kram, Marion